Gevulde kipfilets met mozzarella en basilicum

Verwen je smaakpapillen met deze heerlijke gevulde kipfilets op de BBQ. Deze gevulde kipfilets zijn de perfecte keuze voor een BBQ. Ze zijn eenvoudig te maken en zitten boordevol smaak. De kipfilets worden gevuld met mozzarella en basilicum en omwikkeld met spek voor extra smaak en knapperigheid. Serveer ze met een frisse salade en geniet van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht.

Stappenplan:

  1. Snijd een horizontale snee in elke kipfilet, maar snijd niet helemaal door. Je moet een zakje hebben om de vulling in te stoppen. 2. Snijd de mozzarella in plakjes en leg een paar plakjes in elk kipfilet zakje. Voeg ook wat basilicumblaadjes toe.
  2. Wikkel elke kipfilet in 2 plakjes spek en zorg dat de vulling goed is ingesloten.
  3. Verwarm de barbecue voor op middelhoog vuur en vet het rooster lichtjes in met olie.
  4. Grill de kipfilets ongeveer 15-20 minuten, of tot ze gaar zijn en het spek knapperig is.
  5. Serveer de kipfilets met een frisse salade en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Ingrediënten:

  • 4 kipfilets
  • 200g mozzarella, in plakjes gesneden
  • Verse basilicumblaadjes
  • 8 plakjes ontbijtspek

Calorieën per 100 gram: 171 kcal

Reacties zijn gesloten.