BBQ trends 2019

BBQ trends 2019

Inmiddels is het 2019 een spannend nieuw barbecue er ligt voor de boeg. welke BBQ trends voor 2019 kunnen we dit jaar verwachten? Wat wordt helemaal hip om te barbecueën liggen dit jaar welke mooie BBQ gadgets zijn in 2019 te koop. In dit artikel proberen we de barbecue trends voor 2019 te voorspellen waar zitten de laatste BBQ trends 2019 op een rijtje.

2019 wordt het jaar van minder saus. Jammer voor Remia en Calvé en alle andere barbecue smaak verpesters. 2019 wordt jaar van de zelfgemaakte barbecuesaus. Ook denken wij dat in 2019 het moppen of mopping sauzen meer gebruikt gaan worden. Met name spareribs en backribs zijn hier uitermate geschikt voor. Een mopping saus is in zijn feiten een saus waarmee je het vlees insmeert tijdens het barbecueën. Je hydrateert het vlees in feite met saus terwijl het gaar wordt op de barbecue. Dit zorgt voor een onweerstaanbare smaakexplosie en een bijzondere smaak.

Redenen het commerciële saus Remia en Calve op zijn retour zijn heeft namelijk te maken met het het feit dat al die sauzen allemaal veel te zoet zijn en te vet en dat past niet bij een gezonde moderne levensstijl in 2019. Bovendien is het zelfmaken van sauzen veel makkelijk en lekkerder dan veel mensen zullen denken.

BBQ wedstrijden naar Nederland

Een belangrijke barbecue trend voor 2019 zijn barbecue wedstrijden.


Geef een reactie