Smokey Bourbon Blast BBQ saus

Deze Smokey Bourbon Blast BBQ Sauce is de perfecte combinatie van rokerige, zoete en pittige smaken. Het gebruik van bourbon voegt een unieke twist toe aan deze klassieke barbecuesaus. Maak het van tevoren en gebruik het op je favoriete vlees tijdens je volgende barbecue!

Ingrediënten:

  • 1 kopje ketchup
  • 1/2 kopje bruine suiker
  • 1/4 kopje appelazijn
  • 1/4 kopje worcestersaus
  • 2 eetlepels knoflookpoeder
  • 2 eetlepels gerookt paprikapoeder
  • 1/4 kopje bourbon

Stappenplan:

  1. Voeg alle ingrediënten, behalve de bourbon, toe aan een pan en breng aan de kook.
  2. Zet het vuur laag en laat sudderen gedurende 10-15 minuten, tot de saus dikker wordt.
  3. Haal de pan van het vuur en voeg de bourbon toe. Roer goed door.
  4. Laat de saus volledig afkoelen en giet het in een luchtdichte pot of fles.
  5. Bewaar in de koelkast tot je het gaat gebruiken.

Tip: Deze saus kan tot een week bewaard worden in de koelkast.

Geniet van de Smokey Bourbon Blast BBQ Sauce op je favoriete vlees tijdens je volgende barbecue!

Reacties zijn gesloten.