Vegetarisch: gevulde paprika’s van de barbecue

Wij wensen iedereen het allerbeste voor 2023! Laten we hopen dat het een mooi jaar wordt vol met leuke barbecue momenten samen met vrienden en familie. Laten we genieten van heerlijk eten, gezelligheid en goede tijden.

Het afgelopen jaar was inderdaad een jaar vol barbecueplezier! We hebben genoten van heerlijk eten, gezelligheid en goede tijden met vrienden en familie. Het was leuk om te zien hoe iedereen zijn of haar eigen barbecue-stijl heeft en hoe we allemaal samen hebben kunnen genieten van de smaken van het grillen.

Hieronder heet laatste barbecuerecept voor 2023!

Vegetarische gevulde paprika’s op de barbecue is een heerlijk en gezond maal dat op een grill of barbecue kan worden bereid. Om dit gerecht te maken, heb je het volgende nodig:

  • 4 grote paprika’s
  • 1 kopje gekookte quinoa
  • 1 kopje gehakte groenten (zoals tomaat, ui, champignons en courgette)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper naar smaak

Vegetarisch gevulde paprika van de barbecue-1Instructies:

  1. Verwarm je grill of barbecue op middelhoog vuur.
  2. Snijd de toppen van de paprika’s af en verwijder de zaadjes.
  3. Meng in een kom de quinoa, gehakte groenten en geraspte kaas.
  4. Vul de paprika’s met deze mengeling, en duw het goed aan.
  5. Bestrijk de paprika’s met olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  6. Plaats de paprika’s op de grill of barbecue en grill ze ongeveer 15-20 minuten, of totdat de paprika’s gaar en de vulling door en door warm is.
  7. Serveer de paprika’s heet, met eventueel extra geraspte kaas erop als je dat lekker vindt. Eet smakelijk!

Dit gerecht is een geweldige vegetarische optie voor een barbecue of grill, en is gemakkelijk te personaliseren met je favoriete groenten en kaas. Het is ook een gezonde en smaakvolle manier om van de smaken van de grill te genieten.

Laat een reactie achter