Zwarte Peper Barbecuesaus

Barbecuesaus is een onmisbare smaakmaker bij een gezellige barbecue. Er zijn ontelbare variaties van barbecuesaus te vinden, maar deze Zwarte Peper Barbecuesaus is een echte aanrader voor iedereen die van een pittige smaak houdt. Door het toevoegen van zwarte peper krijgt de saus een extra kick en wordt het perfect voor het marineren van vlees of als dip bij de barbecue. Deze saus is eenvoudig te bereiden en zal zeker indruk maken op je gasten. Lees verder voor het volledige recept van deze heerlijke Zwarte Peper Barbecuesaus!.

Ingrediënten:

  • 1 kopje ketchup
  • 1/2 kopje bruine suiker
  • 1/4 kopje appelazijn
  • 2 eetlepels Worcestersaus
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel gerookt paprikapoeder
  • 1/2 theelepel knoflookpoeder
  • 1/2 theelepel uienpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/4 theelepel zwarte peper

Stappenplan:

  1. Combineer alle ingrediënten in een middelgrote pan en roer goed door.
  2. Breng de saus aan de kook op middelhoog vuur.
  3. Zet het vuur laag en laat de saus 10-15 minuten sudderen, af en toe roerend, tot de saus iets is ingedikt.
  4. Haal de pan van het vuur en laat de saus afkoelen tot kamertemperatuur.
  5. Gebruik de saus als marinade voor vlees of als dip bij de barbecue.

Geniet van je heerlijke Zwarte Peper Barbecuesaus!

Reacties zijn gesloten.